eGadgets toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta
Verkkokaupan tuotteita myy eGadgets Group 2940398-9. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Alaikäisellä ostajalla on oltava huoltajan suostumus tuotteiden ostamiseen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Turvallisuus
Haluamme tarjota asiakkaillemme turvallisen ja mielekkään ostokokemuksen, joten olemme suojanneet verkkokauppamme 256-bittisellä SSL-salauksella. Näin ollen voit olla varma, etteivät henkilötietosi päädy vääriin käsiin.

Toimitusehdot ja toimitustavat
Toimitamme kaikki tilaukset arkipäivisin maanantaista perjantaihin pyhäpäiviä lukuun ottamatta. Kassalla voit valita sopivan toimitustavan, jolloin näet myös valitun toimitustavan hinnat. Toimituksiin käytämme Postin ja Matkahuollon palveluita. Lähetämme tuotteet koko Suomen alueelle. Mikäli haluat tehdä tilauksen ulkomailta, ole ystävällisesti yhteydessä E-Gadgets Oy:n asiakaspalveluun, sähköposti: [email protected] (ma-pe klo 8:00-18:00).

Sen jälkeen, kun tilauksesi on lähtenyt varastoltamme saat viestin sähköpostiisi, josta näette paketin seurantanumeron, jonka avulla voit seurata pakettisi kulkua. Toimitusaika on 1-2 arkipäivää.  Kaikki ennen kello 14:00 tehdyt ostokset pyritään lähettämään samana päivänä asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Jos tuotteen kohdalla lukee varasto loppu, voi tuotteella kestää huomattavasti pidempään. Jos varastoltamme puuttuu jokin tuote, näet tiedon siitä tilauksen yhteydessä. Tässä tapauksessa lähetämme tilauksen useammassa erässä. Kaikilla tuotteillamme on kahden vuoden takuu.

Jälkitoimitukset
Jälkitoimituksessa olevat tuotteet lähetetään heti, kun ne ovat saatavilla. Siksi tilauksesi saatetaan toimittaa yhtenä tai useana toimituksena. Jos jotkin tilauksessasi olevat tuotteet ovat jälkitoimituksessa, voit valita, lähetetäänkö kaikki tuotteet yhdessä, vai haluatko vastaanottaa tuotteet mahdollisimman pian sitä mukaa kun niitä tulee varastoon.

Takuu
Kaikilla tuotteillamme on 24 kuukauden takuu, mutta takuuaika kannattaa aina tarkistaa tuotekuvauksesta. Takuumme ei kuitenkaan korvaa normaalia kulumista tai asiakkaan virheistä aiheutuneita vikoja. Takuukorjauksessa voi mennä tarvittavasta korjauksesta riippuen parista päivästä muutamaan kuukauteen. Takuu ei korvaa fyysisiä vahinkoja, joiden voidaan olettaa aiheutuneen käyttäjän toiminnasta. Takuukorjauksissa ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected], niin neuvomme kuinka toimitaan. Luvattomista lähetyksistä veloitamme asiakkaalta todelliset rahtikulut.

Maksutavat ja maksuehdot
Tarjoamme maksupalveluita Klarnan ja Checkout palveluiden kautta.
Meillä voit tehdä ostoksia helposti Klarnalla. Ostaessasi Klarnalla sinun ei tarvitse etsiä erikseen korttinumeroasi tai pankkitunnuksiasi. Halutessasi voit tietenkin maksaa myös kortilla tai suoraan verkkopankista.

Verkkopankit: Danske Bank,  Nordea, Aktia, OP, Säästöpankki ja S-Pankki

Luottokortit ja maksukortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard

Klarna lasku, erämaksu, tili

Klarna lasku

  • Turvallinen ja helppo maksutapa
  • Saat tilaamasi tuotteet heti ennen maksua
  • Maksuaikaa 14 vuorokautta
  • Saat laskun sähköpostiisi, kun tilaus on toimitettu

Klarnan maksuehdot löydät täältä: Klarna ehdot , Klarnan tietosuojaseloste

Vaihto-, peruutus- ja palautusehdot
Kaikilla tuotteillamme on 30 päivän palautusoikeus.  Kaupan peruuttamisesta on ilmoitettava myyjälle (verkkolomakkeella, sähköpostitse), jonka jälkeen tavara on palautettava myyjälle viipymättä ja viimeistään 30 päivän kuluessa siitä, kun tavara on vastaanotettu. Tuotteeseen voi siis tutustua samalla tavalla, kuin se olisi mahdollista myymälässä. Jos otat tuotteen käyttöön, vastaat tuotteen arvon alentumisesta kuluttajasuojalain mukaisesti. Kun arvonaleneminen on alkanut, vastaat palautustapauksessa palautuskustannuksista.

Kun saamme palautuksesi, käsittelemme sen välittömästi. Palautuksestasi menee automaattisesti tieto Klarnalle, joka hoitaa mahdollisen rahojen palautuksen ja laskun hyvityksen.

Varmista että tuotteet, jotka haluat palauttaa, on suojattu ja pakattu huolellisesti. Emme voi ottaa vastuuta tuotteista, jotka ovat vahingoittuneet kuljetuksessa. Sen jälkeen toimita paketti lähimpään postiin.

Palautusosoite:

eGadgets Group

01600 Vantaa

Rajoitukset palautusoikeudessa:

Peleillä, elokuvilla, ohjelmistoilla tai muilla sinetöidyillä tuotteilla, ei ole palautusoikeutta, kun tuotepakkaus on avattu. Tämä koskee myös muistikortteja. Hygienia- ja intiimituotteilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin luonteensa vuoksi. Hygienia- ja intiimituotteita ovat esimerkiksi nappikuulokkeet ja handsfree laitteet. Jos tuotteessa on havaittavissa selkeä virhe, tulee tästä ilmoittaa asiakaspalveluun viipymättä, jolloin palautus on mahdollinen. Jos elektroniikkaa on käytetty eikä se ole enää samassa kunnossa kuin saapuessa asiakkaalle, on asiakas velvollinen korvaamaan vähintään 35% tuotteen hinnasta ilman alennuksia.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. eGadgets Group käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.